08 - 40 88 00 10

Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer nedan:

  Fönsterputsning
  - i Stockholm, Haninge och Nacka

  Vår fönsterputsning ger ett skinande rent resultat

  Våra erfarna och professionella medarbetare putsar dina fönster rena och fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. När vi putsar dina fönster gör vi det naturligtvis på alla sidor av glaset.

  Räkna ut hur många fönster du vill få putsade och vilken typ av fönster det rör sig om. Det här är viktigt för at vi ska kunna ge dig ett korrekt pris, eftersom fönster med mycket spröjs, stora fasta glasytor eller fönster som sitter högt upp ställer extra höga krav på redskap och kompetens.

  Därefter kommer vi överens om en tid som passar. Du väljer om du vill vara hemma och släppa in oss, eller om du vill lämna in nyckeln till oss.

  Om det finns befintliga skador (exempelvis repade glas, fönster med fel på låsvred eller trasiga persienner) ska du berätta det för oss innan vi börjar putsa dina fönster.

  För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor.

  OBS! Att tvätta fönsterkarmar ingår inte i fönsterputsningen, men vill du få dem rengjorda så beställ det separat, så ordnar vi det!