08 - 40 88 00 10

Vill du att vi ringer upp dig?

Ange ditt telefonnummer nedan:

  Kontorsstädning
  - i Stockholm, Haninge och Nacka

  Vi städar ert kontor i Stockholm, Haninge och Nacka

  En välutförd kontorsstädning gör lokalen trevligare för både personal och kunder. Vi på Tyresö 24 Facility Management ser till att det alltid är skinande rent på ert kontor. Idag har vi många återkommande företagskunder hos vilka vi står till tjänst med städning och fastighetsskötsel. Efter avtal kan vi utföra kontorsstädning från allt mellan 1 till 7 gånger i veckan. Vi kan erbjuda alla former av städning, kontorsstädning, butiksstädning, dagisstädning, garage etc. Alltså utför vi alla typer av lokalstädningen och tar fram anpassade städningsprogram efter era behov.

  Med oss kan ni känna er säkra!

  Då lokalstädningen nästan alltid utförs efter arbetstid och efter stängning är det viktigt att ni som kund känner er säkra på ert val av städfirma, speciellt när städföretaget behöver tillgång till larmkoder och nycklar. Därför ställer vi på Tyresö 24 Facility Management höga säkerhetskrav på våra anställda som utför denna städning.

  Ett avtal med oss innebär att du erbjuds kvalitetssäkrad städning av ett auktoriserat och ISO-certifierad städbolag vars medarbetare har kollektivavtal och marknadsmässiga löner.

  Några Aspekter som ingår i dessa säkerhetskrav är:

  • Brottsregisterutdrag vid förfrågan.
  • Personligt ID-kort med foto från Tyresö 24 Facility Management.
  • Personal med sekretessavtal vilket innebär tystnadsplikt.
  • Specialdesignade arbetskläder med Tyresö 24 Facility Management logo.